Management Training

product7Open training ‘Management en motivatie’

Op 12 januari 2022 start de volgende training ‘Management en Motivatie’. In deze training ligt de nadruk op het versterken van de attitude en vaardigheden van de manager in zijn/haar omgeving. We gaan in op het versterken van persoonlijke invloed om daarmee de doeltreffendheid ten opzichte van medewerkers, collega’s, leidinggevenden en klanten te vergroten. Het rendement:

Duur : Een periode van circa 6 maanden bestaande uit: – een fase van persoonlijke voorbereiding – zes intensieve trainingsdagen – individuele opdrachten voor praktische toepassing tussen de trainingsdagen.

Data :

Dagindeling : Elke trainingsdag duurt van 09.30 uur tot 17.00 uur. Plaats : Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum, Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist. Investering : € 4.200,- excl. BTW, per deelnemer. Dit bedrag omvat de voorbereiding van de trainingsdagen, de zes trainingsdagen en volledige documentatie. Tevens is inbegrepen; de huur van de trainingsaccommodatie, lunches, koffie en thee. Wilt u een inschrijfformulier ontvangen neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.